Säkra upp både på jobbet och hemmavid

När var det senast du tänkte på säkerhet i ditt hem och på jobbet? Vardagen rullar på och frågor kring säkerhet och försäkring brukar inte vara det första vi tänker på. Det kan vara ett resultat av att vi har kunnat leva rätt så bekymmersamt under en längre period. Det är först när säkerheten äventyras som vi tänker i dessa banor. Fundera på vad som kan gå fel och vad du kan göra för att förhindra det, det är inte helt fel att göra en riskanalys också.

Höj säkerheten

Även om samhället blir alltmer digitalt så finns det fortfarande värdesaker som vi gärna vill kunna ta på. Dessa brukar ofta även vara ovärderliga. Har du ett gammalt smycke som har förvarats inom familjen i generationer? Eller har du en annan familjeklenod som du inte skulle sälja för alla pengarna i världen? Se till att skaffa ett bra kassaskåp för dina ovärderliga ting. Du vill inte känna det obehag som skulle uppstå om de skulle komma bort.

Skydda dina värdesaker på rätt sätt. Att tänka till kring värdeförvaring innan en olycka uppstår är klokt. Fundera på när du senast såg över förvaringen av dina värdesaker. Det kan vara dags att införskaffa ny utrustning, eller uppdatera den du har!