Ta bort döda och dåliga träd för att plantera nytt i din trädgård

Det är viktigt att du ser över din trädgård titt som tätt och speciellt träden. Ett gammalt träd kan orsaka stor förödelse om det faller okontrollerat och kan skada både människor och intilliggande fastigheter.

Anlita en arborist till dina träd

Med hjälp av en arborist kan du bedöma dina träd och ge dem rätt trädvård. Välskötta träd som får god vård ökar värdet på din tomt. Likväl är det tvärtom, dåliga träd sänker värdet. Om trädet är i så dåligt skick att det inte går att rädda ska en trädfällning ske. En arborist beskär och monterar ner ditt träd på ett säkert sätt med hänsyn till omgivning och miljö. På den här sidan kan du läsa mer om hur det går till att anlita en arborist.

Skapa en miljövänlig och hållbar trädgård

Det finns många sätt att skapa en miljövänlig trädgård utan vare sig bekämpningsmedel eller andra kemiska produkter. Du kan bland annat göra din egen kompost, plantera livskraftiga växter och skapa en oas för fjärilar och insekter. Det är faktiskt så att ju mindre du gör, desto bättre är det ur miljöhänseende. Du blir den miljövänligaste trädgårdsmästaren genom att ligga mer i hängmattan.