Flyga billigt är bra för alla

Du som ska ut och resa vill hitta billiga flygbiljetter. Många säger också att flyga billigt är bra för alla, medan andra säger att det är bra för alla utom för miljön. Ska sanningen fram är det naturligtvis inte miljövänligt att ha så många flyg i luften som vi har över hela världen.

Å andra sidan kan du jämföra det med alla avgaser från bilar och du får helt plötsligt en annan syn på det hela. Faktum är också att alla flygbolag idag måste kunna uppvisa att de tar sitt ansvar för vår miljö. Det oavsett om det handlar om lågprisflyg eller reguljärt flyg. När du vill hitta billiga flygbiljetter, läs mer här.

Andra saker som räddar vår miljö

Att flyget skulle vara det som påverkar vår miljö mest är en ren utopi, det finns mycket farligare saker. Ta exempelvis alla fabriker som tullar på reglerna. Efter det kan du se på allt miljöfarligt avfall som många regelbundet dumpar i havet.

Vi kan också se till oss själva. När det är viktigt för dig att flyga miljövänligt, är du då den som sorterar ditt avfall? Ja, det finns många saker som påverkar vår miljö och att tänka på avgaser från flyg är bara början.